Despre noi

Trattoria Summer Garden & Events

Nunta la cort oferă o atmosferă feerică celui mai important eveniment din viața voastră. Veți avea parte de un eveniment unic, elegant, cu stil și multe amintiri de neuitat alături de cei dragi. Frumusețea și eleganța unei nunți la cort sunt incomparabile, iar povestea voastră trebuie să înceapă cel mai frumos, ca un vis care nu se va sfârși niciodată.

Cu gândul de a transforma nunta într-o experiență minunată, am construit cel mai elegant complex din Onești, destinat ceremoniilor de gală și evenimentelor – Trattoria Summer Garden & Events.

Din primăvara anului 2017, când am deschis, și până acum, am oferit mirilor noștri nunți de poveste, unice, cu un stil aparte.

Trattoria Summer Garden & Events este situat pe Calea Brașovului, nr. 44, la ieșire din oraș, departe de forfotă și într-un cadru natural frumos. Salonul principal oferă o sală de 600 de mp, cu un design și o ambianță deosebită, pentru evenimente cu adevărat speciale.

Ansamblul este alcătuit dintr-un lobby elegant, care oferă o primire deosebită, adaptată fiecărui tip de eveniment, o terasă elegantă cu bar în aer liber, unde pot avea loc evenimente restrânse și o grădină magnifică, cu scenă, fântână arteziană și loc de joacă pentru copii.

Trattoria Summer Garden & Events este o locație spectaculoasă, în care vă bucurați de natură, aer liber, dar și de un spațiu elegant în interios, astfel încât oaspeții să fie pe deplin satisfăcuți la fiecare eveniment.

Servirea este fără cusur, pentru că vrem să oferim doar amintiri minunate. Oferim o bucătărie modernă, cu preparate și meniuri concepute special pentru fiecare eveniment, pregătite de noi, chiar acolo. Avem și cuptor de pizza și grătar cu jar în aer liber, pentru că vrem să satisfacem toate gusturile, cerințele și poftele.

Rezervari

INCHIRIAZA SALONUL